Tuutorit

Tuutorit ovat vanhempien vuosikurssien opiskelijoita, jotka tukevat opintojen aloituksessa sekä tutustuttavat fuksit ainejärjestön sekä yliopiston toimintaan. Tuutoreilta voi kysyä apua mihin tahansa mieltä painavaan asiaan.

Syksyn 2023 tuutoreiden terveiset

Jarita

Moikka! Oon Jarita, syksyllä toisen vuoden konetekniikan (kolmannen vuoden historian) opiskelija. Vapaa-aika kuluu mulla pitkälti partiossa pyöriessä, töitä tehdessä, kavereiden kanssa aikaa viettäenssä tai nukkuessa. Ootan jo innolla, että pääsen tutustumaan teihin. Suuret onnittelut opiskelupaikasta ja hyvästä alavalinnasta!

Aaron

Moikka! Olen Aaron ja aloitan syskyllä toisen vuoden konetekniikan opinnot. Tykkään videopeleistä, urheilusta sekä kavereiden kanssa hengailusta. Onnittelut opiskelupaikasta ja hyvästä alavalinnasta, tervetuloa yliopistoon!

Miko

Hei, olen Miko, kolmannen vuoden koneteekkari. Toteemieläin ei ole sonni , vaikka joku niin voisi luulla. Kaupungilla minut tunnistaa sokaisen kaljusta päästä, sekä leveästä, jokseenkin häiritsevästä hymystä. Voit olla ylpeä hyvästä päätöksestäsi liittyessäsi KONEelle, onnea tärkeän elämänvaiheen onnistumisesta! Syksyllä päästäänkin nauttimaan entistä enemmän näistä valinnoista.

Aleksi

Tervehdys ja onnittelut erinomaisesta pääaineen valinnasta! Oon Aleksi ja opiskelen KONEella kolmatta vuotta! Vapaa-aika menee liikkuessa, retkeillessä, sekä monenlaisten teknisten askarteluprojektien parissa. Odotan innolla teihin kaikkiin tutustumista syksyllä.

Kalle

Moro! Meikä on Kalle ja opiskelen toista vuotta KONEtekniikkaa. Onnittelut opiskelupaikasta ja mahtavaa, että päätiti liittyä meidän joukkoon. Vapaa.aika koostuu kuntoilemisesta, ruoanlaitosta ja kavereiden kanssa hengailusta. Tykkään vedestä, mutta lempijuomani on silti ilmainen. Tervetuloa KONEelle ja nähdään ensi syksynä!

Verneri

Moro! Mä oon Verneri ja opiskelen KONEtekniikkaa toista vuotta. Urheilu ja kavereiden kanssa hengailu täyttää ison osan vapaa-ajasta ja siinä sivussa saatan myös "opiskella". Haluan myös onnitella sinua opiskelupaikasta ja siitä, että teit oikean valinnan hakiessasi KONEelle. Odotan jo innolla, että tapaamme syksyllä. Tervetuloa!