Tuutorit

Tuutorit ovat vanhempien vuosikurssien opiskelijoita, jotka tukevat opintojen aloituksessa sekä tutustuttavat fuksit ainejärjestön sekä yliopiston toimintaan. Tuutoreilta voi kysyä apua mihin tahansa mieltä painavaan asiaan.

Syksyn 2022 virallisina tuutoreina toimivat:
  • Niilo Korhonen (niilo.p.korhonen[ät]utu.fi)

  • Lauri Koivusalo (lauri.k.koivusalo[ät]utu.fi)

  • Arttu Jokinen (arttu.i.jokinen[ät]utu.fi)

  • Oscar Lancaster (oscar.w.lancaster[ät]utu.fi)

  • Miko Toivonen (miko.o.toivonen[ät]utu.fi)

Syksyn 2022 tuutoreiden terveiset

Niilo

Terve! Olen nimeltäni Niilo Korhonen, ja olen juuri selvinnyt ensimmäisestä opintovuodestani konetekniikan opiskelijana. Olen alun perinkin kotoisin Turusta, joten voin pitkällä kokemuksella sanoa opiskelijoiden näkyvän ja kuuluvan Turun kaupunkikuvassa. Onnittelut siis hyvästä valinnasta niin kaupungin kuin alankin suhteen. Haluan myös onnitella opiskelupaikan saamisesta, sillä se on varmasti vaatinut kaikilta jonkin verran työtunteja. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monessa tapahtumassa ensi lukuvuoden mittaan!

Lauri

Terve! Olen Lauri ja olen opiskellut konetekniikkaa kaksi vuotta ja olinkin mukana perustamssa Machina ry:tä. Alun perin olen Helsingistä ja Turkuun oli helppo muuttaa. Odotan innolla teihin, uusiin fukseihin tutustumista. Toivon, että kaikki jaksavat ja uskaltavat olla tapahtumissa täysillä mukana heti alusta lähtien! Tervetuloa koneelle ja onnittelut opiskelupaikan saamisesta!

Arttu

Moi! Olen Arttu ja olen opiskellut konetekniikkaa nyt kaksi vuotta. Alun perin olen kotoisin Nousiaisista. Turku tuntui siis luonnolliselta vaihtoehdolta eikä olekkaan tuottanut pettymystä. Olen ollut Machina ry:n hallituksessa kaksi vuotta. Voinkin lämpimästi todeta, että kiltamme jäseniin ja muihin teekkareihin on helppo tutustua. Toivonkin teiltä paljon aktiivisuutta ja avoimuutta opiskelujen startatessa! Tervetuloa Turun yliopistoon ja Machinaan. Pidetään huikea orientaatioviikko elokuussa!

Oscar

Moro! Nimeni on Oscar ja minulla on alla kaksi vuotta konetekniikan opintoja. Olen alunperin kotoisin Turusta, ja tänne päätin jäädä myös opiskeluajakseni. En ole tätä valintaa hetkeäkään katunut, sillä Turku on mahtava opiskelijakaupunki. Sellaisen vinkin annan kaikille, että olkaa aktiivisia ja osallistukaa moniin tapahtumiin, jotta saatte kaiken irti fuksivuodestanne. Onnittelut opiskelupaikastanne ja nähdään elokuussa!

Miko

Moikka ja tervetuloa teekkariksi Turkuun! Alun perin Espoosta Turkuun muuttaneena voin kokemuksesta sanoa Turun olevan loistava opiskelijakaupunki. Onnittelut opiskelupaikasta ja voittajavalinnasta kaupungin suhteen. Nähdään syksyllä!